• ŠK Slovan Bratislava - SK Sturm Graz

          • V odvete play-off Európskej konferenčnej ligy UEFA prehral Slovan Bratislava so Sturmom Graz 0:1. Európskej rozlúčky tejto sezóny sa 22.11.2024 zúčastnili aj žiaci našej školy. Spolu s ostatnými fanúšikmi vytvorili skvelú domácu atmosféru, ktorá hnala hráčov  k tomu, aby sa pokúsili o futbalový zázrak v podobe postupu do ďalšej fázy súťaže.

          • MFK Skalica zakladá dievčenský tím. Staň sa aj ty súčasťou futbalového klubu

          • Mestský futbalový klub Skalica zakladá dievčenské družstvo. Všetky dievčatá, ktoré by sa chceli stať súčasťou futbalového klubu, môžu prísť na prvý otvorený tréning, ktorý sa uskutoční v pondelok 26. februára o 17.30 hodine na umelej tráve v Skalici (Športová 54, vstup od zimného štadióna).

            Vítané sú všetky vekové kategórie, no založenie dievčenského tímu v danej kategórii je závislé aj od počtu prihlásených dievčat. Prísť môžu dievčatá, ktoré už nejaké futbalové zručnosti majú, ale aj dievčatá, ktoré by s futbalom chceli začať.

            Cieľom je rozšíriť klubovú základňu o šikovné futbalistky a pomáhať im napredovať v ich futbalovom aj osobnostnom rozvoji.

            Na všetky dievčatá sa už teší trénerka Silvia, ktorá tento tím povedie.

            Ak máte nejaké otázky, kontaktujte klub MFK Skalica na sociálnych sieťach (Facebook, Instagram), alebo sa môžete spýtať priamo klubového manažéra mládeže:

            Marián Rehák

            manažér mládeže MFK Skalica

            mail: mladez@mfkskalica.sk

            Telefónne číslo: 0948 154 072

          • Tanečný program "Prejav sa pohybom"

          • Miroslav „Bruise“ Žilka sa venuje modernému tancu viac ako 27 rokov a práci s mladými talentami už od roku 2009. U nás sa v piatok 9.1.2024 predstavil koncertom Prejav sa pohybom, ktorý je motiváciou k pohybu a k aktívnemu životnému štýlu. Ďakujeme za tanečné dopoludnie, ktoré sme si všetci užili.